Velkommen til høstsemesteret 2020 på Trondheim Bilbane Center

01.08.2020
Nå starter vi på med aktivitet som vanlig for høtsten. DEt betyr KLubbkvelder, åpen dag på søndager og tilbud om bursdagsfeiring og andre arrangementer.

KLubbkvelder:

Tirsdager er faste klubbkvelder. Der møtes klubbmedlemmer med felles interesse for miniracing. Store og små. Det er stor stemning og uhøytydelig racing i forskjelige klasser. Løpskvelder blir anonsert på forhånd.  Klubbmedlemmer har sitt eget utstyr men Trondheim Bilbane Center har utstyr til utlån så lenge. Alt nødvendig utstyr fåes kjøpt av klubben. Nye medlemmer får god veiledning med kjøreteknikk og hjelp med mekking av biler. 

 

Åpen dag:

Dette er en aktivitet som er tilrettelagt for hele familien. Det er fast på søndager fra kl: 12 - 15. Denne høsten kan det tenkes vi holder åpent noen lørdager også. Åpen dag blir anonsert på vår nettside, facebook og TRD EVENT. Trondheim Bilbane Center har alt nødvendig utstyr som trengs til aktiviteten. Det kan leies for en rimelig penge. God veiledning fra erfrne medlemmer er en slvfølge. 

Det er åpen kjosk med servering til hyggelige priser. 

KJøreavgift kr 80, - 

Leie av bil  kr 20, -

Kommunalt ledsagerbevis aksepteres.

 

Leie av Trondheim Bilbane Center:

Lokalet kan leies til privat arrangement med miniracing aktivitet. Aktiviteten kan tilrettelegges for alle. Sore og små, med eller uten handicap. I miniracing er vi alle like. Den som bestiller disponerer hele lokalet. Dvs at lokalet er stengt for andre. Erfarne medlemmer styrer aktiviteten. 

Barnebursdag fra kr: 1890, - 12 pers ca 2 -2 1/2 time.

Firmaarrangement fra kr: 3500, - 12 pers. Dette arrangmentet kan skreddersys etter eget ønske.

Arrangementet  må bestilles via e-post: info@tbbc.no eller mob: 920 66366

 

Velkommen til fart og spenning