Racing

Slotracing eller bilbanekjøring er den raskeste formen for motorsport, men det er først og fremst moro. Dette er en aktivitet som alle kan delta i.

Trondheim Bilbane Center har sin egen racing serie i forskjellig klasser. Her finner du info om terminliste reglement og resultat. Det blir gitt poeng etter resultat. Denne sesongen følger vi poengskalaen til F1. Invitasjon til løpene kommer på nyhetssiden. Klasser og løpsoppsett bli tatt opp til diskusjon før sesongen. Vår sesong går fra august til juni med hovedaktivitet fra september - april

For sesongen 2018 /19 Er det hovedsakelig 3 klasser som blir kjørt.

Scaleauto 1:24
Scaleauto er en spansk modellbilfabrikat som etter hvert har vist seg å bli meget populær i hele Europa. Det ligger i navnet, modellbilracing. Dette er også klubbens hovedklasse. Vår hemmelige serie danner grunnlaget for et lag som deltar i Nordisk Mesterskap for lag i Scaleauto-klassen siste helg i januar hvert år. TBC har sin egen Raceweekend hvert år i November, der vi inviterer sjåfører til fest & modellbilracing fra hele landet. I april drar vi på tur til Oslo og deltar i deres Grand Prix. Det er også mulighet for å delta i den svenske serien.

Slot.IT 1:32
Slot.it er en italiensk fabrikat som også samarbeider med Scalextric. Bilene er av utmerket kvalitet til både lek og pro-racing med utskiftbare deler. Bilene lar seg kjøre fint som de er. Vi kjører bilene med små modifikasjoner. Disse bilene finnes i flere varianter: klassiske, DTM versjoner og sportsvogn-klasse. Vi har valgt sportsvogn klassen fra 80 og 90-tallet. Bilene er å få kjøpt hos TBC for medlemmer.

Åpen 32 1:32
Åpen 32 er en samleklasse der vi kjører forskjellige biler i skala 1:32 Det gjelder alt i fra Scalextric Rally via FLY Truck, Scalextric GO-Kart og NASCAR Super32. Vi kjører disse bilene på vår Prøven Bil Rally Circut. Denne klassen er "tilbake til røttene" fra for 20 år siden da TBC startet. Bilene er originale og skjøres som de er. I noen av løpene kjører vi med klubbens biler.
Resultatservice