Trondheim Bilbane Center for skoler

25.08.2017
Trondheim Kraft_Oversiktsbilde
Trondheim Kraft_Oversiktsbilde

Hva med en ny og spennende aktivitet til skoler og SFO. Bilbanekjøring er både spennende og moro. Det er også en aktivitet som de aller fleste kan håndtere. Også elever med handicap. Bilbanen kan tilpasses forskjellige ferdighetsnivå for såvel 1 klasse til 7 klasse. Hva kan en slik bilbane/aktivitet brukes til i skolesammenheng?

  • Mestringsfølese.
  • Stimulere til tålmodighet.
  • Trene på motorikk.
  • Hvor fort kjører bilene og hvor langt i skala.
  • Lede og styre aktivitet for andre elever.
  • Klassekamp. Lagkjøring.

Trondheim Bilbane Center har i samarbeid med Trondheim Kraft og TrønderTaxi AS bygget en kompakt 4-spors bilbane tenkt til utlån til Skoler og SFO samt fritidsklubber i tilknytning til skolene. Utlånsperioden er 2 uker. Egenandel for leieperioden er kr 2000,- alt inkl. Transport service og vedlikhold. Skolen disponerer bilbanen fritt i leieperioden under oppsyn av ansvarlig person. Bilbanen blir levert og hentet av våre medlemmer. Vi monterer bilbanen og veileder anvarlige på skolen. Våre medlemmer kommer innom i løpet av låneperioden for sjekke at alt virker som det skal. Det medfølger komplett sett med biler og håndkontrollere samt reservebiler i fall noe går galt.

For bestilling: Send en epost til: info@tbbc.no el om noe er uklart ta kontakt på mob: 920 66366

Vi håper aktiviteten faller i smak og at bilbanen blir vel benyttet. Flere bilder av bane og bile finner dere under Bilbane for skoler.

Mvh

Trondheim bilbane Center /v Sven Egil Refsnes