Utleie

Ønsker du en opplevelse utenom det vanlige? Vi leier ut våre lokaler til forskjellige arrangement, f.eks: bursdagsselskap, firmakvelder, utdrikkningslags og vennekonkurranser

Hva med en opplevelse utenom det vanlige? Trondheim Bilbane Center tilbyr en original og spennende aktivitet, bilbanekjøring på Norges største bilbaneanlegg. Bilbanekjøring er en aktivitet som alle kan delta i og som alle kan mestre. Det finnes aldri et dårlig tidspunkt for bilbanekjøring. Med andre ord, bilbane-kjøring passer til alle anledninger. Våre lokaler kan også disponeres til alt i fra bursdagsselskap, en fartsfylt kveld med venner før en bytur, lønningspils/blåtur, små konferanser/avdelingsmøter, show room, aktivitet for lansering av produkter.

 

Arrangement:
På Trondheim Bilbane Centers bilbaner tilbyr vi to typer race-konsepter:

Sprint race:

Passer godt for to eller tre timer (avhengig av antall). Alle kjører oppvarming, deretter blir det racing (x antall x 4 min) med 1 min sporskifte. De som ikke kjører, er på-settere i hver sin sving for å skape mest mulig flyt i kjøringen.

 

Firmautleie:
Priser:
3500 kr(2 timer) for inntil 12 personer, + 170 kr per person utover dette. Minimum to timer.

Diplom kr. 15,- pr. stk.

 

 

Voksenutleie:
Priser:
2300 kr(2 timer) for inntil 8 personer, + 170 kr per person utover dette.

Diplom kr. 15,- pr. stk.

 

 

Le-mans race:

Passer godt i forbindelse med et lengre arrangement og som lagbygging. Le-Mans er lag-kjøring med to eller tre deltagere pr lag og noe lengere heat. Alle sjåfører kjører minimum 2 eller 3 stint (runder). Samarbeid og strategi for best mulig løpsavvikling kan være avgjørende. Datastyrt rundeteller og tidtaking på storskjerm holder spenningen på topp. Trondheim Bilbane Center skreddersyr etter deres ønsker og behov.

Pris: Be om tilbud.


 
Barnebursdag:

Barnebursdag på Trondheim Bilbane Center er kanskje noe annerledes men ikke mindre fengende. Alle er engasjerte og deltagende i aktiviteten. Vi tilbyr to timer medfart og spenning. Det dekkes til langbord som alle kan samles rundt. Mat og drikke medbringes. Vi har kokeplater med kjele og mikrobølgeovn til deres disposisjon. Trondheim Bilbane Center stiller med erfaren veileder som styrer selve aktiviteten. Alle deltagere får godt med kjøretid. Det legges opp til oppvarmingsrunder før spisetid. Etter spisetid er det mulighet for et uhøytidelig burdagsrace med datastyrt tidtaking der deltagerne får kjøre alle spor (8 stk.)

Diplomer til alle kan bestilles.

Priser:
1890 kr (2 timer) for inntil 12 barn, + 110 kr per barn utover dette.

Diplom kr 15,- pr stk.

 

 

Dere er velkommen 30 min før arrangementet starter for borddekking og evt. pynting av lokalet. Mat og drikke medbringes. Vi har kjøkken med kokeplater og kjeler samt mikrobølgeovn til deres disposisjon. Om dere skulle velge take away vil vi anbefale Burger King på Tungasletta 16. For bestilling ring 73 90 21 73 . Bestillingen hentes og betales i restauranten. Hele menyen er tilgjengelig for bestilling.

 

Gjester på Trondheim Bilbane Centers arrangementer får spesial tilbud på Whopper Jr. meny med liten pommes frites og liten drikke til kr 59,- pr stk.

 

Velkommen til  en kveld med "fart og spenning"

 

Kontakt oss
Send e-post til
info@tbbc.no eller ring Sven Egil Refsnes på telefon +47 920 66366