Her finner du oss

Allskog
Klikk på kartet for større bilde

Vi holder til ved Ingvald Ystgaards veg 13A i kjelleren på en brun stor bygning tilhørende Allskog.  Bygget vises godt fra E6 - Tunga. Lokalet er rullestolvennlig, forutenom WC.


Med bil
Kjør E6 mot Tunga-krysset. Om du kommer fra NORD tar du avkjøringsrampen som leder til Statoil stasjonen og fortsetter til høyre i rundkjøringen ved Burger King slik at du passerer over bruen som går over E6. Ta så til venstre i neste rundkjøring og du er da kommet til  Ingvald Ystgaards vei, hvor det er 400m til du til slutt skal ta ned til venstre. Vi holder da til i en stort brun bygning rett frem, som tilhører Allskog.

Kommer du fra SØR er du på rett side av E6 og tar første til høyre etter avkjøringsrampen for så å følge anvisningen til venstre i rundkjøringen som kommer etter 100m, beskrevet ovenfor.

Med buss(AtB)
Ta buss nummer 18 og gå av ved holdeplassen Hallfred Høyems vei som er plassert i Ingvald Ystgaards veg. Deretter går du 100m tilbake og tar så til venstre, hvor du finner oss rett frem på kortenden av Allskog-bygget med eget skilt.


Åpningstider
Hver søndag fra kl. 12-15 er det åpent for alle som vil ha en fartsfylt opplevelse, barn som voksne. Sjekk våre hjemmesider for til enhver tid oppdatert info om åpningstider.