Her finner du oss

Allskog
Klikk på kartet for større bilde

Vi holder til ved Ingvald Ystgaards veg 13A i kjelleren på en brun stor bygning tilhørende Allskog.  Bygget vises godt fra E6 - Tunga. Lokalet er rullestolvennlig, forutenom WC.


Med bil
Kjør E6 mot Tunga-krysset. Om du kommer fra NORD tar du avkjøringsrampen som leder til Statoil stasjonen og fortsetter til høyre i rundkjøringen ved Burger King slik at du passerer over bruen som går over E6. Ta så til venstre i neste rundkjøring og du er da kommet til  Ingvald Ystgaards vei, hvor det er 400m til du til slutt skal ta ned til venstre. Vi holder da til i en stort brun bygning rett frem, som tilhører Allskog.

Kommer du fra SØR er du på rett side av E6 og tar første til høyre etter avkjøringsrampen for så å følge anvisningen til venstre i rundkjøringen som kommer etter 100m, beskrevet ovenfor.

Med buss(AtB)
Ta buss nummer 10 og gå av ved holdeplassen Hallfred Høyems vei som er plassert i Ingvald Ystgaards veg. Deretter går du 100m tilbake og tar så til venstre, hvor du finner oss rett frem på kortenden av Allskog-bygget med eget skilt.


Åpningstider
Søndager på anonserte datoer fra kl. 12-15 er det åpent for alle som vil ha en fartsfylt opplevelse, barn som voksne. Sjekk våre hjemmesider for til enhver tid oppdatert info om åpningstider. På Trondheim Bilbane Center kan man benytte kommunalt ledsagerbevis.